سناریو تکاور: آموزش نقشها و بازی

سناریو تکاور (ناتو) دومین سناریویی بود که در شبکه سلامت در مسابقه شهروند و مافیا پخش شد. در این سناریو به دلیل وجود نقشهای تکاور و ناتو، با این اسمها این سناریو رو بازیکنها میشناسند. در تیم مافیا برای اولین بار نقش گروگانگیر یا همون افسونگر وجود داشت که فقط یارهای خودش رو میشناخت و در فاز شب باید به صورت تنها تصمیم بگیره. این سناریو توسط پدرام فیاضی به عنوان داور مسابقه شهروند و مافیا طراحی شد که در فصل ۱۱ به بعد از تیم این مسابقه جدا شد.
تفاوت سناریو تکاور و مذاکرهکننده
- در این سناریو نقشی به اسم مذاکرهکننده وجود نداره و دیگه کسی به تیم مافیا اضافه نمیشه.
- نقش گروگانگیر در شب اول یارهاش رو میشناسه، اما در شبهای بعدی با یارهاش بیدار نمیشه.
- در سناریو تکاور، نقش تفنگدار در طول بازی به بازیکنها تفنگ میده و اگر تفنگ جنگی در روز شلیک بشه، ساید بازیکن خونده میشه.
- نقش تکاور بر خلاف نقش اسنایپر (تک تیرانداز)، خودش نمیتونه شلیک کنه و هر زمان که شات بشه، میتونه شلیک کنه.
- وجود نقش ناتو توی این سناریو باعث شده که بازیکنها به سمت نقش خودشون نزدیک نشن، مخصوصا نقش کارآگاه.
- نقش نگهبان بر خلاف نقش زرهپوش، در فاز شب از بازی خارج میشه و تنها در روز زره یا جلیقه داره.
روند بازی سناریو تکاور شبکه سلامت
شروع بازی و معارفه
این سناریو مثل سناریو مذاکره کننده شبکه سلامت، ابتدا با تقسیم نقشها شروع میشه. بعد از اینکه نقشها پخش شدند، روز معارفه شروع میشه و بازیکنها باید خودشون رو معرفی کنند. بعد از اینکه همه یک دور صحبت کردند، شب معارفه شروع میشه. توی شب معارفه، مافیاها همدیگه رو میشناسند ولی شات نمیزنند. بقیه نقشهای شهروندی هم کاری نمیکنند و فقط گرداننده با اونها آشنا میشه.
روز اول
روز بعد شروع میشه و اینبار همراه چالش، افراد صحبت میکنند. سناریو تکاور شبکه سلامت، محدودیتی برای تعداد چالش نداره و همچنین چالش اضافی و روسی هم نداره. در انتهای روز اول هم رایگیری انجام میشه و اگر فردی حد نصاب آرا رو بیاره، وارد دفاعیه میشه. اگر دو نفر توی دفاع باشند، نمیتونند به همدیگه رای دو بدن. بقیه افراد برای رایگیری مرحله دوم محدودیتی ندارند و میتونن رای بدن و یا رای ندن. اگر هم کسی از رایگیری خارج بشه، سایدش خونده نمیشه و باید تا استعلام وضعیت روز بعد، صبر کنند.
فاز شب
در فاز شب، تیم مافیا میتونه شلیک کنه و یا ناتویی انجام بده. در صورتی که ناتویی کنه، دیگه نمیتونه شلیک کنه و به صورت علنی به همه گفته میشه. اگر تیم مافیا ناتویی کنه، نقشهای دکتر و تکاور طبیعتا قابلیتشون کارایی نداره ولی گرداننده بیدار میکنه تا اگر گروگان گرفته شدند، اعلام کنه. نقش نگهبان، کارآگاه و تفنگدار هم کارشون رو انجام میدن.
فاز روز
در روزهای بعد هم مثل روز اول بازی ادامه خواهد داشت. هر جای روز هم تا قبل از رایگیری، کسایی که تفنگ دارند، میتونن از تفنگشون استفاده کنند. اگر تفنگ مشقی باشه، طبیعتا اتفاقی نمیوفته و اگر هم تفنگ جنگی باشه، بازیکن وصیت میکنه. بعد از اتمام وصیت هم، ساید یا طرف بازیکن اعلام میشه.
ترتیب بیدار شدن در فاز شب در سناریو تکاور شبکه سلامت به این صورت هست:
نگهبان » گروگانگیر » تیم مافیا » کارآگاه » تکاور » پزشک » تفنگدار
نکات تکمیلی سناریو تکاور
➋ هیچ کدوم از شهروندها نباید درخواست نگهبانی کنند. چه شهروند نقشدار باشند و چه شهروند ساده. در هر صورت شهروندی که در طول بازی اعلام کنه «نگهبان از من نگهبانی بده» از بازی کیک خواهد شد.
➌ شهروند بازی توی سناریو ناتو (تکاور) حق نداره نقشی رو به صورت مستقیم بلند کنه و اگر انجام بده، کیک خواهد شد.
➑ نگهبان و دکتر کمتر مساوی ۷ نفر، یک انتخاب دارند و از ۸ نفر به بالا، دو حق انتخاب دارند. اگر زره نگهبان بریزه، دیگه قابلیت نگهبانی در شب رو نداره.
➒ تفنگدار در طول بازی به هر بازیکن فقط یکبار میتونه تفنگ جنگی بده.
نقشهای سناریو تکاور شبکه سلامت
تیم شهروند: کارآگاه، پزشک، تکاور، نگهبان، تفنگدار، شهروند
تیم مافیا: رییس مافیا، ناتو، گروگانگیر
نفرات مجاز: ۱۰، ۱۲، ۱۳ و ۱۵ نفر
آیا در این سناریو مافیا میتونه به یار خودش شلیک کنه؟؟
نزدیک شدن به نقش های دکتری و یا نگهبانی رو میشه بگید
بله میتونه.
نزدیک شدن به نقش مثلا اینطوری میشه که نگهبان بگه شماها نمیتونید منو بدید بیرون، یا دکتر بگه که من اگه نباشم مافیا راحت شات میزنه.